Goleada u Napulju, novi poraz Zvezdinih omladinaca

Izvor: RTS, 28.Nov.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada u Napulju, novi poraz Zvezdinih omladinaca

Omladinci Crvene zvezde zabeležili su četvrti poraz u Ligi šampiona, pošto su u petom kolu Grupe C kao gosti izgubili od Napolija sa 5:3.
Izabranici Bratislava Živkovića odigrali su odličan meč u Fratamađoreu, čak tri puta vodili protiv Napolija, ali su na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kraju doživeli poraz od 5:3.

Jočić je već u trećem minutu doveo Zvezdu u vođstvo sa bele tačke, izjednačio je Perini u 15, da bi Burmaz odveo crveno-bele na veliki odmor sa prednošću od 2:1.
Saporeti je u 49. minutu izjednačio na 2:2, ali je Zvezda još jednom povela golom Dedijera u 64. minutu.
Onda je na scenu stupio igrač utakmice Đanluka Gaetano, koji je do kraja utakmice postigao tri pogotka, u 70, 82. i 91. minutu, čime je doneo tri boda svojoj ekipi.
Napoli je sa šest osvojenih bodova na trećem mestu na tabeli Grupe C, dok je Zvezda na začelju sa samo jednim osvojenim bodom.
Nešto kasnije međusobni duel igraju dve prvoplasirane ekipe – PSŽ (sedam) i Liverpul (deset bodova).
Crvena zvezda u poslednjem kolu na svom terenu igra protiv vršnjaka iz Pariza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osam golova na Zvezda - Napoli, Gaetano presudio

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2018

Goleada U19 ekipa Crvene zvezde i Napoliija, italijanski tim je bio bolji 5:3...Poput prvotimaca, prvi bod su omladinci Crvene zvezde osvojili posle remija sa Napolijem kod kuće. Na žalost, još uvek se nisu pomakli od tog jednog boda...Unakrsna paljba golova pokrenuta je preko Branka Jocića u 3....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.