GDE SU BRAĆA ILIĆ? Ivan dao gol za pobedu u drugoj ligi Holandije (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU BRAĆA ILIĆ? Ivan dao gol za pobedu u drugoj ligi Holandije (VIDEO)

Najavljeni kao veliki talenti Crvene zvezde i srpskog fudbala, braća Luka i Ivan Ilić su leta 2017. prodati Mančester sitiju. Momci koji sada imaju 20, odnosno 18 godina sada su na pozajmici u Bredi, holandskom drugoligašu.
Na meču Herakles – Vitese, naša kladionica nudi kvotu 6.20 za igru X-X.
Izgleda da Nišlijama sasvim “leži” Holandija, pogotovo Ivanu. Mlađi od braće Ilić bio je strelac jedinog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << gola za Bredu u pobedi nad Kamburom. Odlično je skočio posle ubačene lopte sa levog krila i zatresao mrežu u 67. minutu.
 
Ivan Ilic 💛🖤💪 #NACpraat #NACcam nog ff nagenieten !!! pic.twitter.com/mPD77T5OcO
— 〽️@[email protected]🌴☀️🏳️‍🌈💛🖤 (@AkkaTje) August 24, 2019
Obojica su odigrali ceo meč. Breda je posle tri kola vodeća na tabeli, zajedno sa Grafšapom, sa devet bodova i gol razlikom 8:1.
 


The post GDE SU BRAĆA ILIĆ? Ivan dao gol za pobedu u drugoj ligi Holandije (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.