DA LI SU IMALI GOLMANE? Na utakmici u Austriji postignuto 13 golova!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SU IMALI GOLMANE? Na utakmici u Austriji postignuto 13 golova!

Rekord sezone postavljen je u Austriji. Tačnije, u tamošnjoj drugoj ligi. Na utakmici između domaćeg tima Juniors iz Pašinga i Austrije Luštenau viđeno je 13 golova! Utakmica je završena pobedom domaćina, inače autsajdera sa 8:5!
Na meču Rapid – LASK, naša kladionica nudi kvotu 3.55 za igru GG4+.
Gost je počeo onako kako se od njega očekivalo i poveo već u 14. minutu. Međutim, sredinom prvog poluvremena ostao je sa igračem manje i to se pokazalo kao ključni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << detalj. Juniors je izjednačio u 29, a već u sledećem minutu Austrija ponovo povela. Na odmor se ipak otišlo rezultatom 2:2.
Bio je to samo uvod u “ludnicu”. Domaćin je od 52. do 57. minuta tri puta zatresao mrežu i već tada je došlo “7+”. U 69. je bilo 6:2, ali tada je red došao na goste. U 83. minutu na semaforu je stajalo 6:5! Tačku na nestvaran meč stavio je domaći tim, pogocima u 84. i 89. minutu.
Uzgred, peto kolo su ekipe dočekale kao komšije na tabeli, sa po sedam bodova. Što se golgeterskog učinka tiče, Juniors je u četiri kola dao ukupno pet golova. Austrija tek jedan više…

The post DA LI SU IMALI GOLMANE? Na utakmici u Austriji postignuto 13 golova! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siveljia izvukla tri boda iz Granade

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Drugo kolo španske Primere počelo je u Granadi. Kako to obično biva u malo gradu na jugu Španije, viđeno je vrlo malo golova. Ipak, Sevilja je uspela da bude dovoljno stpljiva i slavi sa minimalnih 1:0.. Na meču Rapid – LASK, naša kladionica nudi kvotu 3.55 za igru GG4+.. Granada je igrala...

Nastavak na 011vodič.com...

BUNDESLIGA Borusija preokretom do bodova u Kelnu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Strpljenje i vera se najčešće isplate. Keln je protiv Borusije iz Dortmunda vodio do 70. minuta.  Na kraju je ostao bez ičega – 1:3 (1:0).. Na meču Hofenhajm – Verder, naša kladionica nudi kvotu 1.85 za duplu šansu X2.. Domaćin je do prednosti stigao u 29. minutu. Posle ubačene lopte iz...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.