SENZACIJA Valjadolid do boda u Madridu, Jović pogodio rogalj (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA Valjadolid do boda u Madridu, Jović pogodio rogalj (VIDEO)

Senzacija u Madridu. Real se okliznuo na prvom meču pred svojim navijačima. Odolevao je Valjadolid na “Santijago Bernabeu” do 82. minuta, ali je onda usledila majstorija Karima Benzeme. Činilo se da će domaćin da stigne do tri boda, ali je usledila kazna u 88. minutu kada je Gvardiola kroz noge matirao Tiba Kurtou za 1:1 i veliko iznenađenje u prestonici Španije.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Atletika na gostovanju Leganesu je 1.85. Meč se igra u nedelju od 19 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Bez povređenog Edena Azara, najvećeg pojačanja ovog leta, Madriđani su delovali jalovo veći deo utakmice. Napadali su izabranici Zinedina Zidana, ali nije bilo pogotka sve do osam minuta pre kraja kada je Francuz postigao gol.
Srpski reprezentativac Luka Jović debitovao je pred domaćin navijačima. Ušao je u igru u 68. minutu umesto nezapaženog Iska. Već u prvom kontaktu s loptom, Srbin je pogodoo rogalj gola Valjadolida. Odlično je centrira Geret Bejl, Luka je odlično skočio, nadvisio rivala, ali nije imao sreće da pogodi na debiju na “Santijago Bernabeu”.
Real je igrao bez Luke Modrića, koji je isključen u prošlom kolu u Vigu protiv Selte. Posle pobede u Vigu na premijeri, malo ko je očekivao kiks Reala, ali… Hrabri Valajdolid uspeo je da uzme veliki bod protiv slavnog kluba i napravi najveće iznenađenje dosadašnjeg toka sezone u La Ligi.
Pogledajte oba gola iz Madrida!


LA LIGA 2. KOLO
Subota
Real Madrid – Valjadolid 1:1 (0:0)
(Benzema 82 – Gvardiola 88)
Osasuna – Eibar 0:0
21.00 Selta – Valensija
21.00 Hetafe – Atletiko Bilbao
Nedelja
17.00 Alaves – Espanjol
17.00 Majorka – Real Sosijedad
19.00 Leganes – Atletiko Madrid
21.00 Barselona – Betis
Petak
Granada – Sevilja 0:1 (0:0)
(Jordan 52)
Levante – Viljareal 2:1 (0:1)
(Rožer 68 penal, 73 penal – Moreno 3)


The post SENZACIJA Valjadolid do boda u Madridu, Jović pogodio rogalj (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.