Fudbaleri Zvezde pristali na smanjenje plata

Izvor: Beta, 04.Apr.2020, 17:38

Fudbaleri Zvezde pristali na smanjenje plata

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da su fudbaleri tog kluba prihvatili smanjenje plate za 50 odsto u naredna tri meseca"Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu", naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.To je, po rečima Terzića, dokaz da "Zvezda nije selektirala samo dobre igrače, već i dobre ljude". "Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji, izmedju ostalog, sadrži predlog za umanjenje plate od 50 odsto u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive", rekao je Terzić."Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu", dodao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FUDBALERI ZVEZDE PRISTALI NA SMANJENJE PLATE ZBOG KORONE Terzić: Selektirali smo dobre ljude, ne samo dobre igrače!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2020

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da su fudbaleri tog kluba prihvatili smanjenje plate za 50 odsto u naredna tri meseca shvativši ozbiljnost cele situacije nastale pandemijom virusa korone.

Nastavak na Kurir...

Fudbaleri Crvene zvezde pristali na smanjenje plata

Izvor: RTS, 04.Apr.2020

Plate fudbalerima Crvene zvezde u naredna tri meseca, dok traje pandemija korona virusa, biće manje za 50 odsto, saopštio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. . Zvezdan Terzić je naglasio da su igrači usled ekonomske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.