Fudbaleri Zvezde na pripremama u Crnoj Gori

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde na pripremama u Crnoj Gori

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Budvu na prvi deo priprema, a tokom sledećih deset dana trener Robert Prosinečki pokušaće da na najbolji mogući način fizički spremi ekipu za prolećnu polusezonu.

Crveno-beli će odigrati četiri kontrolne utakmice u Crnoj Gori.

"U Crnoj Gori nas očekuje najteži deo priprema. Znam i iz igračkog iskustva da je prva faza najneomiljenija kod igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali moramo dobro da se spremimo, kako bi u drugu polusezonu ušli fizički spremni. Zakazali smo četiri meča u Crnoj Gori, u Turskoj nas očekuje još pet ili šest, i imamo dosta novih igrača, koji treba da se prilagode i uklope u novu sredinu kroz te mečeve", rekao je Prosinečki.

Zvezdin strateg je zadovoljan uslovima koje će njegovi puleni imati u Budvi.

"Po najavama koje imamo očekuje nas lepo vreme, nadam se da neće biti kiše. Na raspolaganju će nam biti tereni sa veštačkom i prirodnom travom, tako da je na igračima samo da budu motivisani i da se maksimalno posvete obavezama", kaže Prosinečki.

Zvezda je kompletirala tim dolaskom Kristijana Borhe koji je hvalio Prosinečkog zbog atmosfere u ekipi.

Prosinečki je dodao da je zimski prelazni rok za Zvezdu završen i da se čeka samo dolazak Natanijela Asamoe koji stiže na probu.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.