Fener vodi, Delije besne na sudije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener vodi, ''Delije'' besne na sudije! (foto)

Odličan otpor Zvezda pruža šampionu Evrope na njegovom terenu, aktivan rezultat posle prvog poluvremena.

Puni samopouzdanja posle serije pobeda, košarkaši Crvene zvezde mts su hrabro ušli i u duel sa favorizovanim Fenerbahčeom, braniocem trofeja u Evroligi.

Posle prvih 20 minuta igre rezultat je 41:33 u korist domaćeg tima.

Zvezda je bolje ušla u večerašnji meč, povela sa 9:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali tu je i zaustavljena u prvoj četvrtini. Do kraja ovog dela igre Fenerbahče pravi seriju 13:2, a računajući i start druge četvrtine 15:2 i u tim trenucima dolazi do ''plus osam'' - 19:11.

Antić i Dobrić uzvraćaju za Zvezdinu mini seriju, smanjuju na 19:16, Datome ju je nakratko prekinuo, a onda se Dobriću poenterski pridružio i Ročesti, pa Zvezda sredinom druge četvrtine ponovo prelazi u vođstvo - 22:21.

Ni tu se crveno-beli ne zaustavljaju, pa sve bolji Dobrić novom trojkom uvećava prednost srpskog šampiona - 25:21.

Jan Veseli sa četiri vezana poena donosi izjednačenje Feneru, a onda sledi nova trojka Ročestija za 28:25 u korist Crvene zvezde mts.

Ipak, finiš prvog poluvremena pripao je ekipi Željka Obradovića, koja serijom 11:0 vraća ubedljuvu prednost s početka drugog kvartala (36:28). U tom delu igre bilo je i nekih problematičnih sudijskih odluka koje su prilično naljutile Zvezdine pristalice.

U prilogu su neke od reakcija navijača na Tviteru tokom prvog poluvremena.

-

Već se vidim kako plačem za Ročestijem kad se jednog dana bude oprostio #kkcz

— jovana (@lorellens) December 19, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.