PRED DUEL SA ZVEZDOM: Gudurić se posebno zahvalio Obradoviću i Veselom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DUEL SA ZVEZDOM: Gudurić se posebno zahvalio Obradoviću i Veselom

Meč počinje u 18.45 časova.

Fenerbahče dočekuje Crvenu zvezdu od 18.45 časova u okviru 13. kola Evrolige. Zanimljivo da će Marko Gudurić otkako je prešao u Fener odigrati prvi meč protiv svog bivšeg kluba.

I pored toga momenta reprezentativac Srbije više je pažnje posvetio Partizanu. Tačnije više je pričao o bivšem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treneru i igraču crno-belih Željku Obradoviću i Janu Veselom.

-  Borba je velika. Obradović je isti prema svima i izuzetno vodi računa o odnosima u timu. Moraš da pobediš mnogo jakih duela na treninzima da bi zaslužio minute. Trudim se da svakog dana dajem maksimum, da slušam i učim. A, ima baš dosta detalja. Obradović je specifičan trener. Čast je i privilegija raditi sa njim i ovom ekipom. Samo treba slušati - rekao je bek Fenerbahčea.

Pročitajte i:

Gudurić je istakao da ima privilegiju da sarađuje sa ljudima iz Srbije poput Obradovića, Vlade Androića, Nikole Kalinića i kondicionog trenera Bate Zimonjića, ali je naglasio veliku zahvalnost duguje nekadašnjem košarkašu Partizana Janu Veselom.

- Na tom spisku nedostaje još jedno ime - Jan Veseli. Srpski zet. On mi je najviše pomogao. On i njegova supruga Nata. Čak sam i jedno vreme živeo kod njih. Ne znam kako da im se odužim na svemu što su učinili za mene. Jan mi je takođe pomogao oko uklapanja u ekipu i na Istanbul. Svaki dan sam sa Batom Zimonjićem i naravno Obradovićem. I svi ostali momci su sjajni. U takvu sredinu lako je uklopiti se - dodao je Marko Gudurić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.