Favorizovana zvezda sovojila kup u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Feb.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favorizovana zvezda sovojila kup u Nišu

Crvena zvezda Telekom odbranila je trofej u Kupu Radivoja Koraća, sprečivši revanš Mega Leksa za "tesan" poraz iz prošlogodišnjeg finala, kada je bilo 81:80.

Ovog puta, posle samo za nijansu manje neizvesne završnice, Zvezda - Mega 80:74 (16:21, 19:21, 24:15, 21:17)

Okršaj za trofej počeo je u 17 sati u niškoj dvorani Čair, koja je dan ranije bila poprište dva prilično različita polufinalna meča.

Tim Dejana Radonjića morao je protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Partizana (76:67) daleko više da prolije znoja i pomuči se, nego Mega nekoliko sati ranije protiv Vršca (85:66). Olakšavajuća okolnost za ekipu Dejana Milojevića je i to što su pored lakše utakmice imali više vremena za odmor.

Zvezda je na putu ka finalu izbacila niški Konstantin i Partizan, dok je Mega bila bolja od Radničkog FMP i Vršca.

Finalisti Kupa Koraća ove sezone su se sastali dva puta u okviru ABA lige, crveno-beli su slavili u oba meča - 93:77 u Pioniru i "tesnih" 77:75 u Sremskoj Mitrovici, pre jedan i po mesec.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.