Izvor: RTS, 10.Nov.2020, 13:18

Falćineli: Zvezda ima moć, živimo kao velika porodica

Zvezda ima moć, sjajnu atmosferu oko kluba, kvalitetan tim i verujem da ćemo se radovati golovima i pobedama u skoro svim mečevima od kraja polusezone. Očekuje nas, posle pauze, zgusnut raspored, ali znamo šta se od nas traži, kaže napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli.
Prvi Italijan u dresu srpskog šampiona već je postao ljubimac navijača, nakon što je na 12 utakmica od starta sezone postigao osam golova, šest u prvenstvu, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i dva protiv Inđije.

"Veoma sam srećan što sam nastavio sa golovima. Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam poverenje stručnog štaba i verujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu. Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha. To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika porodica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i verujem da možemo mnogo u narednom periodu", izjavio je Falćineli.
Zvezdin golgeter ističe da oseća podršku navijača, uprkos tome što ih zbog korona virusa nema na tribinama.
"Već sam govorio da poznajem Zvezdine navijače, mnogo sam slušao o njima, gledao sam video snimke njihovih navijanja. Sigurno je da bi nam oni bili 12. igrač i da bi nam pomogli u nekim trenucima. Svakako, verujem da su zadovoljni našim igrama i rezultatom. Srećan sam u Beogradu, brzo sam se snašao imam podršku i svih ljudi u klubu koji su tu da mi pomognu. Ovo je veliki klub, sa velikim očekivanjima i ja sam spreman da dam i više od maksimuma", poručio je Falćineli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEDAM UTAKMICA, ŠEST GOLOVA ITALIJANA - DIJEGO FALČINELI ODUŠEVLJEN: Zvezda ima moć!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2020

Centarfor crveno-belih zadovoljan dosadašnjim učinkom u crveno-belom dresu

Nastavak na Kurir...

Dupla pobeda Aleksandra Kataija! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2020

Zvezda objavila konačne rezultate...Strelac najlepšeg Zvezdinog gola u oktobru mesecu je Aleksandar Katai!..U izboru navijača Crvene zvezde, pobedio je Kataijev gol koji je postigao protiv češkog Slovana (5:1) na ''Marakani'', u meču drugog kola Lige Evrope...I to nije sve!..Na drugom mestu našao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.