(FOTO, VIDEO) U SRBIJI GA ISMEVALI: Crvenoj zvezdi nije valjao, a sada vredi 60 miliona evra

Izvor: Kurir, 01.Feb.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) U SRBIJI GA ISMEVALI: Crvenoj zvezdi nije valjao, a sada vredi 60 miliona evra

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ernan Barkos karijeru će nastaviti u lisabonskom Sportingu, objavio je portugalski klub.

Doskorašnji napadač kineskog Tjanđina, koji se nije snašao u Srbiji, imaće u ugovoru otkupnu klauzulu od čak 60 miliona evra.

Barkos je dres Crvene zvezde nosio u sezoni 2008/2009 kada je više bio predmet podsmeha, nego igrača koji je kasnije zaslužio dres reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Argentine.

Tokom karijere igrao je za Rasing, Guarani, Olmedo, Hurakan, Ssangaj, a golgeterski se dokazao u kineskom Šenženu, LDU Kitu, Palmeirasu, Gremiju i Tjanđinu, za koji je u prošloj sezoni dao 15 golova na 29 utakmica.

Ernan Barkos ima 31 godinu.

Za nacionalni tim odigrao je četiri utakmice.

Welcome to the Club, @Hernanbarcos! pic.twitter.com/VKX5TitVJX

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BEOGRADU GA ZVALI VARKOS: Otkupna klauzula za Argentinca kao ceo Zvezdin dug i još malo više

Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2016

Nakon prilično blede sezone u Crvenoj zvezdi skupo plaćenom Argentincu Ernanu Barkosu pokazana su izlazna vrata Marakane.. . Danas reprezentativac Argentine vredi neverovatnih 60 miliona evra odnosno toliko je otkupna klauzula u njegovom ugovoru sa lisabonskim Sportingom čiji je član od danas.. Barkos...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.