Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Zvezda ispustila pobedu, Darušafaka slavila u penal završnici (FOTO, VIDEO)

Ekipa Crvene zvezde porazom je neizvesnoj utakmici otvorila učešće u novoj sezoni Evrolige. U Beogradu je gostovala Darušafaka koja je slavila sa 70:73 (24:17, 20:13, 8:16, 18:27).

Najefikasniji u domaćem sastavu bili su Kuzmić sa 16, Mitrović sa 12 i Gudurić sa 13.
S druge strane Klajburn je ubacio 19, Bertans 13.
Zvezda je od početka počela silno, dobila s velikom razlikom prvi deo igre.
Crvena zvezda – Darušafaka 70:73 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (24:17, 20:13, 8:16, 18:27)
Dvorana: „Aleksandar Nikolić”. Gledalaca: 5.823. Sudije: Miguel Perez Perez (Španija), Elijas Koromilas (Grčka) i Jurgis Laurinavicijus (Litvanija).
CRVENA ZVEZDA: Rebić 2, Dangubić 7, Mitrović 12, Lazić, Simanić, Dobrić, Simonović, Dženkins 8, Gudurić 13, Jović 8, Kuzmić 16, Bjelica 4.
DARUŠAFAKA: Vilbekin 2, Arslan, Batuk 4, Vonamejker 11, Klajburn 19, Moerman 10, Aldemir, Savaš, Anderson 5, Sloter 2, Bertans 13, Harangodi 7.

S istom razlikom dobijena je i druga četvrtina, a onda je usledio pad u trećoj, u kojoj je ekipa Darušavake svela Zvezdu na samo osam poena.
Gosti su polako smanjivali razliku Zvezde, da bi na 30 sekundi do kraja poveli sa 69:68, tek drugi put na meču.
Last game of the night ends with a big road win for @dackadogus against @kkcrvenazvezda #CRVDDI #GameON pic.twitter.com/TzBuH1d5Iw
— EuroLeague (@EuroLeague) October 13, 2016

 Na 12 sekundi do kraja Mitrović je napravio prekršaj, posle kojeg su gosti imali dva bacanja i poveli sa tri poena prednosti.
Jović je sa linije penala smanjio na samo poen razlike.
Na pet sekundi do kraja Vonamejker je otišao na liniju za slobodna bacanja, oba pogodio i doneo pobedu Darušafaki.
TRIPLE!! by @DairisBertans [@dackadogus]#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/DKjg4kBPxd
— EuroLeague (@EuroLeague) October 13, 2016

Meč je obeležilo neverovatno navijanje “delija”, koji su od početka do kraja bodrili svoj tim, što je na poluvremenu priteio i trener gostiju Dejvid Blat.
 
 
The post EL: Zvezda ispustila pobedu, Darušafaka slavila u penal završnici (FOTO, VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda izgubila dobijeni meč, Mitrović tragičar

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2016

Od sjaja do očaja! Crvena zvezda je poražena na startu Evrolige od Darušafake - 73:70 u zanimljivoj završnici. Crveno-beli imaju za čim da žale, vodili su 38 minuta, ali na kraju turska "legija stranaca" je bila spretnija i srećnija i slavila pred više od 7.000 gledalaca u "Pioniru"...Četa Dejana...

Nastavak na Vesti-online.com...

EL - Uniks kao Zvezda, izgubio dobijen meč

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2016, 20:01

Košarkaši Uniksa doživeli su večeras sudbinu Crvene zvezde mts, pošto su uspeli da izgube već dobijenu utakmicu sa Barselonom...Takmičenje u novoj evroligaškoj sezoni nastavljeno je večeras utakmicom koja je odigrana u Kazanju, a u kojoj su košarkaši Uniksa ugostili špansku Barselonu...Ekipi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.