Džomba: Zvezda stoji iza moje kazne, u Zajednici sede njeni poltroni

Izvor: Blic, 13.Nov.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džomba: Zvezda stoji iza moje kazne, u Zajednici sede njeni poltroni

Finansijer Hajduka iz Kule Nikola Džomba kažnjen je sa deset meseci van fudbala, što je po njemu maslo Crvene zvezde.

Džomba je u izjavi za Sportski žurnal optužio Zajednicu prvoligaša da su "zvezdini poltroni" a najavio je i novu pobedu nad crveno-belima u Kuli, što bi se po njemu dogodilo taman u vreme kada mu bude istekla suspenzija.

"Taman će kazna da mi istekne pred gostovanje Zvezde u Kuli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ništa ne vredi toj boraniji, opet ću da ih pobedim", rekao je Džomba.

Iako će se kazna preneti na naredno prvenstvo, finansijer Hajduka je očito ubeđen da će njegov tim opstati u Superligi, jer kako drugačije objasniti novu priliku da pobedi Zvezdu.

"Klub ako hoće neka se žali, ja neću. Nemam šta da se žalim poltronima kojima je Zvezda naredila da me kazne. Ali, ponavljam, nalogodavcima ništa ne vredi, opet ću ih pobediti. U međuvremenu ću završiti trenersku školu, da bi ih dobijao sa licencom. Ako Zvezda misli da pobedim Partizan, neka narede da mi smanje kaznu", dodao je Džomba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.