Dženkins stigao u Beograd

Izvor: TV Arena Sport, 31.Avg.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins stigao u Beograd

Američki bek, Čarls Dženkins, doputovao je u Beograd kako bi se konačno priključio Crvenoj zvezdi i počeo sa pripremama za nastupajuću sezonu.

"Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema  priče, sledi nam veliki rad, jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu.

Dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << znam šta se od mene očekuje i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave. Uostalom, to je i jedan od razloga zašto sam se vratio ovde, jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače, vezuju izuzetne uspomene", kaže povratnik Dženkins.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.