Delije mogu da odahnu - Dženkins stigao u Beograd!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije" mogu da odahnu - Dženkins stigao u Beograd!

Zabrinulo je navijače Crvene zvezde Mts to što se Čarls Dženkins ni posle dve nedelje od početka priprema ne priključuje ekipi ali sada mogu da odahnu jer je 'Đenka' stigao u Beograd.

Povratnik u redove Crvene zvezde Mts Čarls Dženkins doputovao je kasno sinoć u srpsku prestonicu kako bi se konačno priključio saigračima i počeo sa pripremama za nastupajuću sezonu.

"Mnogo sam srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema  priče, sledi nam veliki rad, jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu" rekao je Dženkins po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla".

Momak koji je prethodnu sezonu proveo u Armaniju iz Milana stigao je u Beograd direktnim letom iz Njujorka.

Navijači Crvene zvezde Mts već su počeli da brinu što se Čarls Dženkins ne priključuje timu koji je pripreme počeo pre dve nedelje, a bilo je nagoveštaja da su dugovi iz prethodnog mandata razlog što Đenka odlaže dolazak u Beograd.

"Dobro znam šta se od mene očekuje, i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave. Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio ovde, jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače,  vezuju izuzetne uspomene" poručio je Dženkins.

Amerikanac će se tokom popodneva priključiti klupskim saigračima koji se od 14. avgusta pripremaju za nastupajuću sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženkins stigao u Beograd

Izvor: TV Arena Sport, 31.Avg.2016

Američki bek, Čarls Dženkins, doputovao je u Beograd kako bi se konačno priključio Crvenoj zvezdi i počeo sa pripremama za nastupajuću sezonu..."Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema  priče, sledi nam veliki rad, jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.