Dostanić: Biće kazni ako se i u Subotici ponovi sramotna igra

Izvor: Press, 16.Maj.2010, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostanić: Biće kazni ako se i u Subotici ponovi sramotna igra

Subotički filter za narednu sezonu! Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić rekao je da će igrači tog kluba, na poslednjoj utakmici Jelen Superlige protiv Spartak Zlatibor Vode, imati jedinstvenu priliku da pokažu da su dostojni crveno-belog dresa
On je dodao da će posle sramnog izdanja protiv BSK-a iz Borče pojedinci danas imati poslednju šansu da pokažu kako na njih može >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se računa u narednoj sezoni.
- Nevažno je što Lazetić trenira odvojeno, odnosno što su pod znakom pitanja Ninkov i Đorđević. Igračima sam rekao da imaju meč u Subotici i dva u Americi da mi pokažu ko je od njih dostojan Zvezdinog dresa i pojavljivanja na pripremama 14. juna. Jasno im je stavljeno do znanja da će opet biti kazni ako se ponovi ponašanje kao na meču sa BSK-om. Pokazali su sramotnu igru u prošlom kolu, sada treba da je ublaže i izginu za dres i grb koji nose - rekao je trener Crvene zvezde Ratko Dostanić.

Stanojević: Navijači, dođite na slavlje
Trener Partizana Aleksandar Stanojević poručio je da će njegovi fudbaleri danas u meču poslednjeg kola Superlige protiv Mladog radnika pokušati da odigraju za navijače. Ipak, kako je rekao, to ne znači da će tolerisati neozbiljan pristup utakmici.
- Voleo bih da dođe što više navijača da zajedno proslavimo titulu. Najvažnije je da poslednju utakmicu provedemo u slavlju. Želeli smo da titulu osvojimo protiv OFK Beograda da bismo odigrali poslednji meč bez tenzija, za navijače, da im se zahvalimo što su bili uz nas. Ipak, očekujem maksimalno zalaganje, bez obzira na slavlje. Mladi radnik nam je u prvom delu sezone uzeo dva boda. Spremali smo se kao za svaku drugu utakmicu - rekao je Stanojević.
Uprava je odlučila da ulaz na nedeljnu utakmicu bude besplatan na celom stadionu. (MONDO)

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Subotice u Čikago

Izvor: Sportal.rs, 16.Maj.2010

Fudbaleri Crvene zvezde, danas će igrati poslednju takmičarsku utakmicu u sezoni, protiv subotičkog Spartaka, ali neće otići na odmor. Već u ponedeljak, ekspedicija crveno-belih, preko Varšave putovaće ka Čikagu gde će provesti sedam dana.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.