Đoković kao Putin (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković kao Putin (FOTO)


Nije Vladimir Putin, premijer Rusije, jedina slavna ličnost koja uživa u druženju sa bajkerima. Pre kratkog vremena, ruski premijer je nedavno u Beogradu to i demonstrirao prilikom posete Marakani. Zajedno sa prijateljima iz Niša gledao je prijateljski meč između Crvene zvezde i Zenita.
Tom društvu se pridružio i Novak Đoković, manje od dva časa pre četvrtfinalnog duela sa Blažom Kavčičem. I to je dokaz koliko je Nole opušteniji danas nego ranije, koliko je siguran u svoje moći čim vreme neposredno pre duela provodi u potpunoj razbribrizi.
Vrhunski igrači ne vole da ih bilo šta ometa u koncentraciji pre turnirskih mečeva, ali Nole, posle 25 pobeda u ovoj godini – bez ijednog poraza – dobro zna koliko dobro vlada svojom igrom, da ga ništa ne može izbaciti iz ravnoteže.
Inače, na Đokovićevoj jakni je pisalo „Prezident Subotica“, dok je na jaknama većine bajkera pisalo „Mesindžer Srbija“.







Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.