Delije ocenjuju: Derbi sezone! A da li je Miloje ljut? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' ocenjuju: ''Derbi sezone!'' A da li je Miloje ljut? (foto)

Trener Crvene zvezde veoma kratko prokomentarisao večerašnji remi protiv Radničkog u Nišu. Navijači imaju opširnije komentare.

Crvena zvezda nije uspela da nastavi pobedonosni niz u Superligi, večeras je igrala nerešeno, 2:2 protiv drugoplasiranog Radničkog na ''Čairu'', a da li zbog nekih diskutabilnih odluka sudije Novaka Simovića ili nezadovoljstva igrom svog tima, šef struke šampiona Srbije Vladan Milojević nije bio raspoložen za davanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izjava.

''Čestitao bih Radničkom i mojim igračima na fer i korektnoj igri. Ništa više'', rekao je neraspoloženi Milojević za ''TV Arena Sport'' i krenuo u svlačionicu.

Kada su u pitanju komentari navijača Crvene zvezde, ima i određenih kritika, ali naravno, nemaju razloga za brigu, izuzev oko toga da li će se povređeni igrači oporaviti za duel u Napulju.

Za neke od njih je baš ova utakmica bila ''derbi sezone''.

-

Joveljicu zelim da prodje kao Luka Jovic. Da ode za sicu iz Zvezde, po mogucnosti bez obestecenja i da reseta po Engleskoj, Nemackoj, Italiji, Spaniji... Zasluzio je! A kod nas moze da igra Stoiljkovic. #fkcz

— Zvezdaš99 (@ObilicPB) November 24, 2018 -

Dobar derbi dve najbolje ekipe nadam se samo da ovaj tim neće igrati u napulju #fkcz

— sport billy (@sportbilly12) November 24, 2018 -

Dejan Meleg nikako da dobije sansu ne znam kad je poslednji put igrao #fkcz

— brbljivica23 (@onakodivnasam) November 24, 2018 -

Da Causic nije povredjen Joveljic ne bi dobio ni ovoliko malo da bude na terenu nije ozbiljno shavecna utakmica a plus dosta povredjenih igraca #fkcz

— brbljivica23 (@onakodivnasam) November 24, 2018 -

Derbi sezone opravdao sva ocekivanja.#fkcz #nis #rdnczv

— Heisenberg (@Heisenberg_WHWS) November 24, 2018 -

Ovi iz Radničkog se naložili kao da su osvojili titulu, a ne bod protiv trećeg tima Zvezde #fkcz #ranczv

— Vladisha (@VBikar) November 24, 2018 -

No Pavkov no win #fkcz

— Branko Opačić (@brankic95) November 24, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle ovih Milojevih reči, Lalatović može da bude još ponosniji!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018

Trener Crvene zvezde biranim rečima govorio o svom kolegi sa klupe Radničkog iz Niša...Nenad Lalatović i njegovi igrači su spektakularno proslavili remi sa Zvezdom na ''Čairu'' (2:2), a s obzirom da ga je nedugo zatim, na konferenciji za medije, šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević dodatno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.