Posle ovih Milojevih reči, Lalatović može da bude još ponosniji!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovih Milojevih reči, Lalatović može da bude još ponosniji!

Trener Crvene zvezde biranim rečima govorio o svom kolegi sa klupe Radničkog iz Niša.

Nenad Lalatović i njegovi igrači su spektakularno proslavili remi sa Zvezdom na ''Čairu'' (2:2), a s obzirom da ga je nedugo zatim, na konferenciji za medije, šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević dodatno nahvalio, temperamentni Lalat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima još više razloga za ponos i zadovoljstvo.

Iako na samom terenu Milojević nije bio previše raspoložen da razgovara, na konfrenciji je bio pričljiviji. Najpre je domaćinu čestitao na prikazanoj partiji i rezultatu, a onda se osvrnuo na kadrovske probleme koje ima zbog povreda nekolicine igrača.

Na kraju je poentirao sjajnom porukom svom kolegi.

''Prvo čestitam Radničkom na fer i korektnoj igri. Utakmica je više imala borbeni karakter nego što je bila lepa, vodila se borba za svaku loptu. Mi se okrećemo drugim utakmicama i idemo dalje. Radničkom želim sve najbolje, da nastave ovako, a treneru Nenadu Lalatoviću sreću i privatno i profesionalno.

Ne bih detaljnije ulazio u utakmicu. Borbenost je bila ispred lepote u igri... Imali smo kadrovskih problema, pojedini igrači su bili na pozicijama na kojima ranije nisu igrali. Sve u svemu, zadovoljan sam, imali smo pravi, takmičarski derbi između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe.







Radnički je pokazao i u ovom trenutku da im je prošle godine nedostajao trener kao što je Lalatović, samo neka nastavi da gura'', poručio je šef struke Crvene zvezde.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.