Delije, dokle ćete da sumnjate u vašeg DOKTORA? (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'', dokle ćete da sumnjate u vašeg ''DOKTORA''? (foto)

Zvezdin ''DR'' je na ovo već navikao, ali valjda je posle svih uspeha i trofeja konačno zaslužio puno poverenje od strane navijača.

Iako je u poslednjih par godina uspostavio totalnu dominaciju Crvene zvezde u regionu, uz odličan učinak i u Evroligi, stiče se utisak kao da ga deo navijača i dalje nije prihvatio i kao da jedva čeka bilo kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kiks crveno-belih da bi uputili prozivku treneru Dejanu Radonjiću.

Videli ste šta se dogodilo posle utakmice sa Darušafakom, kada je Zvezda doživela jedini poraz od početka sezone, a ''sin Dragan'' i pojedini njegovi istomišljenici počeli da dele lekcije uspešnom stručnjaku. A ako ste pratili aktuelnosti na društvenim mrežama tokom sinoćnje utakmice između Galatasaraja i Zvezde, mogli ste da primetite nove sumnje i kritike na račun Dejana Radonjića.

Radonjic ako opet izgubi utakmicu, posle 65:50 za Zvezdu na 13 minuta do kraja, nek' sam podnese ostavku.

— Ninkovic Jovan (@escobarns) October 21, 2016 --

Mnogo je glup Radonjic daje mu izmenama vreme da se koncentrise

— Mladen Tanjga (@mladen_tanjga) October 21, 2016 --

Sve na stranu, ekipa definitivno može ali Radonja trokira idi u k.... !

— LCMM (@momcilodjukic) October 21, 2016 --

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.