UŽIVO: Galatasaraj - Crvena zvezda (19.00)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Galatasaraj - Crvena zvezda (19.00)

Košarkaši Crvene zvezde u meču 2. kola Evrolige, koja se od ove godine igra u novom formatu, gostuju ekipi Galatasaraja u Istanbulu, tačnije u dvorani Abdi Ipekči. Promene na ovoj utakmici možete da pratite na portalu VESTIONLINE iz minuta u minut.

Dva kluba vežu loše uspomene od pre dve godine kada je u gradu na Bosforu ubijen navijač Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zvezde Marko Ivković pa dueli Galatasaraja i Crvene zvezde imaju i drugačiju konotaciju.

Kada je u pitanju sportski deo oba tima su poražena na premijeri sezone 2016/17. Crveno-beli su izgubili pred svojim navijačima od Darušafake, dok je moskovski CSKA u Istanbulu deklasirao ekipu Galatasaraja.

Sa druge strane tim Dejana Radonjića i dalje je neporažen u ABA ligi u kojoj je upisao svih pet pobeda u prvih pet kola. Na domaćoj sceni i Galata je bez poraza, ali nije blistala u duelima sa Balikeširom i Tofašom.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NJIHOVOJ MRŽNJI NEMA KRAJA: Nova velika provokacija navijača Galatasaraja! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016

Samo par sati pre početka meča između Galatasaraja i Crvene zvezde, na internetu se pojavila nova mizerna provokacija navijača tima iz Istanbula.. . Večeras se od 19 časova sastaju Galatasaraj i Crvena zvezda, nepune dve godine od nemilog događaja u Istanbulu, kada je na Aranđelovdan ubijen Marko...

Nastavak na HotSport.rs...

Moguće je - Rakićević ne igra a razbija Galatasaraj! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016

Novajlija u redovima Crvene zvezde mts Petar Rakićević nije u protokolu za večerašnju utakmicu ali su mu večeras već pripisane tri trojke...Košarkaši Crvene zvezde mts imaju aktivan rezultat posle prvog poluvremena duela sa Galatasarajem, a Marko Simonović dominira u timu Dejana Radonjića sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.