DUGO GA NIJE BILO: Fudbaler Crvene zvezde U REPREZENTACIJI posle dve godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2020, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGO GA NIJE BILO: Fudbaler Crvene zvezde U REPREZENTACIJI posle dve godine!

Jedini problem trenutna povreda.

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći vratio se na spisak reprezentacije posle dve godine odsustva. Napadač Crnih zvezda našao se na spisku igrača koji će igrati protiv Sudana u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija koji će se igrati 2021. godine. Taj duel je na programu 27. marta i pitanje je da li će Boaći biti spreman za taj duel.

On je napustio večiti derbi u 33. minutu, a u pitanju je povreda zadnje lože. Urađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su i dodatni pregledi kako bi se ustanovio stepen povrede. Čeka ga pauza, samo je pitanje koliko duga. Do utakmice sa Sudanom ima 24. dana a pitanje je da li će se popularni Boćko oporaviti i obući dres nacionalnog tima.

Boaći je poslednji put igrao za Ganu tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine. Nije pozivan za mečeve protiv Južne Afrike i Sao Tomea. Debitovao je za reprezentaciju 2012. godine i od tada do danas odigrao 13 utakmica i postigao 5 golova.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska košarkašica Valentina Vinjali.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.