DRAGOVIĆ RAZOČARAN: Moramo da učimo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 00:46

DRAGOVIĆ RAZOČARAN: Moramo da učimo...

Zvezda je ostala bez šansi za dalji plasman.

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi do Jang Bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:0, čime su se oprostili od takmičenja u Evropi za ovu sezonu. Očajan rezultat ako se uzme u obzir koliko je uloženo, ali čini se kao da niko neće "odgovarati" za ovaj neuspeh.

Posle utakmice vidno neraspoložen je bio kapioten Crvene zvezde Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragović.

- Sada je gotovo, imamo još jednu utakmicu protiv Sitija, da probamo to da pobedimo za naše navijače. Ne mogu da se setim da smo imali toliko šanse ove sezone. Nažalost, nismo pogodili, moramo da učimo iz toga i sada se fokusiramo na ligu.

Osvrnuo se Dragović i na generalno izdanje svog tima u Bernu.

- Generalno, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Oni su šutnuli dva, tri puta na gol, primili smo golove iz prekida, imali smo šest sedam velikih šansi. Mogli smo da vodimo sa 2:0 već nakon nekoliko minuta. Tako je u fudbalu, kada ne daješ golove onda ih primiš.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pala u Bernu, bez evropskog proljeća u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2023

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Bernu od ekipe Jang Bojsa sa 2:0, u petom kolu grupne faze Lige šampiona. Samim tim, crveno-bijeli su izgubili sve šanse da se plasiraju makar i u nokaut fazu Lige Evrope, i svoju ovogodišnju evropsku priču završiće kao četvrtoplasirani u grupi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

IVANIĆ SAMOKRITIČAN: Iz nekoga razloga očigledno nismo zaslužili da osvojimo ni bod

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023

Zvezda je izgubila sve šanse da se palsira u dalji tok takmičenja...Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi do Jang Bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:0, čime su se oprostili od takmičenja u Evropi za ovu sezonu iako će odigrati 13. decembra meč u Beogradu sa Mančester sitijem...Povređeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.