Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Stiglo novo pojačanje, najbolji igrač ponovo u stroju

Nije Miodrag Božović štedeo fudbalere Crvene zvezde koji su morali dobrano da se oznoje kako bi ispunili sve ciljeve koje je pred njih postavio stručni štab.

Fudbaleri su danas, kao i u ponedeljak, imali dva treninga. Vreme na Kipru je bilo prijatno, a igrači će u sredu moći da uživaju jer je po planu rada slobodan dan.
Ekipi se danas pridružio i novi član kluba Edson Da Silva, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa treninzima početi sutra. Aleksandar Katai trenira punim intenzitetom, i kako sam kaže, povreda zadnje lože je prošlost.
– Povreda je sanirana i normalno treniram. Vreme je dobro, tereni su dobri i imamo sve uslove da se dobro pripremimo. Želimo da uđemo „zategnuti“ u nastavak prvenstva kako bismo nastavili sa dobrim rezultatima, jer ne želimo da dozvolimo da se opustimo, poručio je Aleksandar Katai.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda kompletna na Kipru

Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2016

Brazilac Edson Silva od sutra kreće sa radom, a u punom trenažnom procesu ponovo je Aleksandar Katai..Lider Superlige polako pojačava ritam u pripremnom periodu za prolećni deo sezone. Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su, baš kao i dan ranije, odradili dva treninga, pa će u sredu dobiti zasluženi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezdin kapiten otkrio želje: Dve šampionske titule, iskorak u Evropi i kraj karijere na Marakani!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2016, 16:43

"Voleo bih da tako zaokružim karijeru", poručio je kapiten crveno-belih..Fudbaleri Crvene zvezde danas imaju slobodan dan u drugoj fazi priprema na Kipru, gde će akumulirati snagu za nastavak pripremnog perioda i započeti završnu seriju treninga i pripremnih utakmica pred nastavak sezone u Superligi,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.