DOBRE VESTI ZA MILOJEVIĆA: Dva bitna igrača se priključila treninzima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 19:58

DOBRE VESTI ZA MILOJEVIĆA: Dva bitna igrača se priključila treninzima!

Povrede su prošlost...

Danas je preciziran plan rada do prolećne premijere za igrače Crvene zvezde. Nedelja je slobodan dan, a zatim se kreće sa po jednim treningom na pomoćnim terenima stadiona "Rajko Mitić". Važna vest za trenera Miloša Milojevića je da od ponedeljka treba da na raspolaganju ima i dva bitna igrača iz odbrane.

Defanzivac Aleksandar Dragović je u četvrtak otišao na par dana do Beča, ali najvažnije je da više nema problema sa primicačem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dva poslednja testa zbog povrede je morao da preskoči i Milan Rodić. Standardni defanzivac je imao sitnih problema, ali nisu želeli u taboru crveno-belih da reskiraju.

Važno je da se posle pauze u pravi ritam vratio Aleksandar Pešić. Najbolji napadač šampiona je postigao dva gola i povreda zadnje lože je u potpunosti sanirana.

U subotu u goste dolazi Vojvodina, a jasan je plan lidera na tabeli da nastavak sezone otvori upisivanjem tri boda. Sa kompletnim sastavom ovaj posao je sigurno lakši.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.