DETONACIJA: Zvezda KAPARISALA prvo pojačanje! Ljubimac Delija se vraća kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETONACIJA: Zvezda KAPARISALA prvo pojačanje! Ljubimac Delija se vraća kući!

Procurilo.

Kako se bliži zimska pauza, kreće i priča o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde u prelaznom roku. Najviše problema tokom učešća u Ligi šampiona, srpski prvak imao je u zadnjoj liniji, pa je logično da će uprava tima sa Marakane pokušati da ojača ovaj deo Milojevićevog tima.

Senzacija je stigla sa Kipra, pošto bi Vujadin Savić mogao opet da obuče crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dres. Takvu vest prenela je "Kerkida", koja važi za najuticajniji sportski izvor proverenih informacija u ovoj ostvrskoj državi. Navodi se da su Zvezda i Vujadin Savić raspoloženi da u januaru obnove saradnju.

Podsetimo, Savić je bio standardan igrač u timu Vladana Milojevića nosio je i kapitensku traku. Važio je za jednog od glavnih faktora prilikom prvog ulaska Crvene zvezde u Ligu Evrope i Ligu Šampiona, ali je tokom leta napustio klub.

Na Marakani su ga pustili bez obeštećenja u APOEL, a sa Kipranima je tada potpisao trogodišnji ugovor. Posle perioda privikavanja u novoj sredini i problema sa povredama, popularni Giška je brzo zauzeo mesto u startnoj postavi APOEL-a. Usledila je stabilnost u defanzivi, pa je odbrana tima iz Nikozije u šest utakmica samo jedan gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.