DELIJE GA NESTRPLJIVO ČEKAJU: Krstičić otkrio da li će se vratiti u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE GA NESTRPLJIVO ČEKAJU: Krstičić otkrio da li će se vratiti u Zvezdu

Njegovo ime se često spominje prethodnih dana.

Nenad Krstičić bi mogao da bude prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Vezista AEK- bi mogao da se vrati u Ljutice Bogdana posle godinu dana provedenih u Atini. Pre eventualnog povratka, Krstičić bi insajderskim informacijama mogo da olakša posao crveno-belima u odlučujućem meču za u borbi za treće mesto B grupe Lige šampiona sa Olimpijakosom, koje vodi u nokaut fazu Lige Evrope.

Navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezde, prvenstveno, ipak zanima da li bi Nenada ponovo mogli da gledaju ponovo u crveno-belom dresu.

- Zvezda je moj klub. Ali, da li ću se vratiti ne zavisi samo od mene. Voleo bih. Ali ne mogu da vam ja kažem da li će se to desiti – rekao je Krstičić za Mozzart sport.

Ljubimac navijača Zvezde otkrio je da će svi u AEK-u navijati za prvaka Srbije u duelu sa klubom iz Pireja, a onda je otkrio i slabe tačke atinskog kluba.

- Olimpijakos u dosadašnjem delu sezone slabo brani protivničke prekide. Međutim, ima tu još detalja koje će Vladan Milojević, siguran sam, pokušati da iskoristi. Može da im se napravi problem sa brzom tranzicijom. Tu se slabo snalaze, jer igraju mnogo visoko i napadaju rivala sa mnogo igrača. Biće mnogo praznog prostora na njihovoj polovini – poručio je Krstičić.

Duel Olimpijakosa i crvene zvezde na programu je u sredu od 21 ćas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda nemačka teniserka Karina Vithof.

📸🖤 photo credits: Witters/Tim Groothuis

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Mar 29, 2019 at 8:18am PDT

Working on my flexibility #dailyroutine

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 26, 2019 at 11:02am PST

Cheers to the wknd 🖤

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 2, 2019 at 9:08am PST

Hi NYC

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Aug 20, 2018 at 1:19pm PDT

Summer mood 💯 #picnicinthepark

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Jul 9, 2018 at 12:43am PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETONACIJA: Zvezda KAPARISALA prvo pojačanje! Ljubimac Delija se vraća kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019

Procurilo...Kako se bliži zimska pauza, kreće i priča o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde u prelaznom roku. Najviše problema tokom učešća u Ligi šampiona, srpski prvak imao je u zadnjoj liniji, pa je logično da će uprava tima sa Marakane pokušati da ojača ovaj deo Milojevićevog tima...Senzacija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.