DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Janković je ostao bez svesti, a onda je Borjan pokazao da ima nešto važnije od rivalstva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Janković je ostao bez svesti, a onda je Borjan pokazao da ima nešto važnije od rivalstva (VIDEO)

Divan gest golmana Crvene zvezde.

Nema mira posle derbija. Takva je, izgleda, sudbina najvrelije utakmice srpskog fudbala, tako je bilo i posle 158. odmeravanja snaga komšija u Humskoj.

Izjednačujući gol Crvene zvezde u 74. minutu je jedino o čemu se priča i piše posle remija (1:1) u devetom kolu Superlige, a bilo je na derbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i drugih stvari koje treba da se istaknu.

Partizan je odigrao odličnu utakmicu i potpuno nadigrao favorizovanu Crvenu zvezdu. Bilo je u toj borbi i oštrih startova i povreda pojedinaca, a najgore je prošao Marko Janković.

Ofanzivni vezista crno-belih je posle izjednačujućeg pogotka pokušavao da učini nešto više, ali je posle jednog duela u kaznenom prostoru gostiju ostao da leži na travi. Očevici tvrde da je čak bio bez svesti desetak sekundi. U takvoj situaciji Milan Borjan je pokazao da ima nešto važnije od rezultata, pa je prvi pritrčao u pomoć Partizanovom fudbaleru. Kasnije su lekari odradili svoj deo posla, a Borjan je još jednom prišao da pozdravi protivnika.

Nema šta, bila je to lepša strana derbija...

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.