Izvor: Pančevac-online.com, 04.Feb.2023, 23:10

DERBI BEZ POBEDNIKA Dinamo ima za čim da žali: Pančevci ispustili pobedu protiv Crvene Zvezde!

Derbi 14. kola ARCUS lige rukometaši Dinama i Crvene Zvezde odigrali su 28-28, (poluvreme 15-10). Bodovi su podeljeni posle veoma neizvesne završnice i kvalitetne utakmice kakva se i očekivala od ova dva rivala. Pančevci su počeli meč mnogo bolje i u 25.minutu vodili su sa čak 15-8. Do odlaska na odmor Beograđani postižu dva pogodka i u […] The post DERBI BEZ POBEDNIKA Dinamo ima za čim da žali: Pančevci ispustili pobedu protiv Crvene Zvezde! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Naisa rutinski do pobede nad Pančevom

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2023, 11:33

Nakon remija sa Bekamentom na startu drugog dela Arkus lige rukometašice Naise bez većih problema u rezultatom 34:28 (15:14) u hali "Čair" savladale su u 12. kolu poslednjeplasirani tim Pančeva. Tim iz Niša su do tek četvrte pobede u sezoni predvodile su kapiten Olivera Nikolić i Jelena Knežević...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.