Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NE ZABORAVI: Zvezda se oprostila od nastaradalog navijača rečima ‘tvoj život nije uzaludna sena’

Otkrivena spomen ploča tragično nastradalom Aleksandru Jaćimoviću.
Danas je u Čačku, na inicijativu Omladinskog društva ‘Alternativa za Čačak’ i uz saglasnost njegovih roditelja, otkrivena spomen ploča tragično nastradalom Aleksandru Jaćimoviću.
Venac na spomen ploču ispred Fudbalskog kluba Crvena zvezda položili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, poslovni direktor Stefan Pantović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i član upravnog odbora Slobodan Babić. Takođe, prisutno je bilo i više stotina Čačana, koji su paljenjem sveća odali počast Jaćimoviću.
Nemili događaj dogodio se 23. aprila ove godine, kada je u tuči najvatrenijih navijača čačanskog Borca i Crvene zvezda najgore prošao Aleksandar Jaćimović, koji je uboden nožem u srce.
– I kada vreme prođe, neka zna se! Tvoj život nije uzaludna sena! Neka te reči Svevišnjega krase, a nama budi teška opomena, reči su koje je Crvena zvezda posvetila nastradalom mladiću.
The post DA SE NE ZABORAVI: Zvezda se oprostila od nastaradalog navijača rečima ‘tvoj život nije uzaludna sena’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Otkrivena spomen ploča Aleksandru Jaćimoviću

Izvor: B92, 06.Nov.2016, 00:23

Na inicijativuo Omladinskog društva "Alternativa za Čačak“ i uz saglasnost roditelja u centru Čačka je otkrivena spomen ploča Aleksandru Jaćimoviću...Venac na spomen ploču tragično nastradalom navijaču Crvene zvezde položili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.