Crvena zvezda iz četvrtog šešira napada Evroligu, Karšijaka preti iz petog!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda iz četvrtog šešira napada Evroligu, Karšijaka preti iz petog!

Šampion Srbije i Jadranske lige u istom šeširu sa Žalgirisom, Armanijem i Bambergom

U danima dok se košarkaši Crvene zvezde opuštaju posle ogromnog slavlja i osvajanja triple krune u najboljoj klupskoj sezoni, za upravu kluba sa Malog Kalemegdana nema pauze.

Samo deset dana pošto je titula u Srbiji overena, Evroliga je objavila predloženi spisak timova za narednu sezonu, u kojoj će učešće imati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i novi šampion Turske, Karšijaka. Sa listom koja bi trebalo da bude potvrđena 8. jula u Barseloni postalo je jasno - Crvena zvezda Evroligu napada iz četvrtog šešira!

Zahvaljujući vrlo dobrom evropskom koeficijentu sakupljenom u poslednje tri evropske sezone, crveno-beli su se ove sezone podigli za stepenik više, a ekipa Dejana Radonjića se nalazi u društvu Žalgirisa, Emporio Armanija i Bamberga, pa se s ovim rivalima sigurno neće sastati u grupnoj fazi.

Prvi šešir: CSKA Moskva, Real Madrid, Barselona, Olimpijakos

Drugi šešir: Makabi Tel Aviv, Panatinaikos, Fenerbahče, Anadolu Efes

Treći šešir: Himki, Laboral Kuća, Lokomotiva Kubanj, Unikaha Malaga

Četvrti šešir: Žalgirisom, Emporio Armani, CRVENA ZVEZDA, Bamberg

Peti šešir: Pinar Karšijaka, Darušafaka, Dinamo Sasari, Bajern Minhen

Šesti šešir: Cedevita, Zjelona Gora, Strazbur, Limož

USKORO OPŠIRNIJE...

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.