Četiri nagrade SD Crvena zvezda završile na Marakani (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri nagrade SD Crvena zvezda završile na "Marakani" (foto)

Sportsko društvo Crvena zvezda obeležava 74 godina postojanja, a tim povodom najboljima su uručene prigodne nagrade.

Četiri priznanja završila su danas na stadionu "Rajko Mitić", a preuzeli su ih Zvezdan Terzić, Vladan Milojević, Milan Borjan i Dejan Joveljić.

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je nagradu kao najbolji tim, Vladan Milojević je najbolji trener SD Crvena zvezda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milan Borjan najbolji sportista, a Dejan Joveljić najbolji mlađi senior.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su u prethodnih godinu dana titulu prvaka Srbije, a potom su obezbedili plasman u grupnu fazu Lige šampiona prvi put u klupskoj istoriji.

Crveno-beli drže lidersku poziciju u Super ligi i ove sezone ciljaju titulu prvaka i rofej u Kupu Srbije.

SD Crvena zvezda dodelila je nagrade najboljima, a četiri priznanja otšla su u ruke predstavnika fudbalskog kluba.

Fudbalski klub je najbolji tim, Milan Borjan je najbolji sportista, najbolji trener je Vladan Milojević, a najbolji mlađi senior je Dejan Joveljić.

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/EHaA088R58

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 04. март 2019.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.