Čaušić: Želimo duplu krunu, fali mi malo vremena

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaušić: Želimo duplu krunu, fali mi malo vremena

Vezista Crvene zvezde Goran Čaušić izjavio je da je celom timu pripala pauza, pošto u prethodnom periodu nije bilo slobodnog dana.

"Težak period je iza nas, od prethodne reprezentativne pauze (prva nedelja septembra) odigrali smo devet utakmica. Na sreću imamo veliki kadar, pa se ne oseća  umor u našoj igri. Odmorili smo i okrećemo se narednim obavezama", kazao je Čaušić za klupski sajt. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Prva utakmica Zvezde posle pauze biće 1/16 finala Kupa Srbije protiv Dinama iz Vranja. Taj meč je na programu 17. oktobra u Surdulici.

"Bitno je da igramo dobro na svim frontovima i prođemo što dalje. Želimo duplu krunu i zato idemo na pobedu protiv Dinama. Taj meč nam je važan kao i svaki drugi".

Čaušić se od dolaska u Ljutice Bogdana ustalio u startnu postavu tima Vladana Milojevića.

"Na meni je da dam svoj maksimum, da budem potpuno spreman i da iskoristim svaku priliku koja mi se pruži. Fizički sam dobro pripremljen, nedostaje mi još samo malo da se dodatno uigram sa ekipom i da razumevanje na terenu dovedemo do savršenstva", zaključio je 26-godišnji vezista.

Podsetimo, Čaušić je u Zvezdu stigao iz Arsenala Tule 31. avgusta, poslednjeg dana prelaznog roka. Od tada je odigrao 10 mečeva i postigao jedan gol.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.