Božović novinarima: Hteli ste krv, hteli ste glave, to ste i dobili

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović novinarima: "Hteli ste krv, hteli ste glave, to ste i dobili"

Trener Crvene zvezde se osvrnuo na aktuelna dešavanja u svom klubu, ističe da ne bi bilo 'lepo i kulturno' da u ovom trenutku napusti ekipu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je utakmica protiv Voždovca možda i najvažnija u sezoni "zbog svega što se dogodilo" i poručio da ne bi bilo lepo da ode iz kluba, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ponudio ostavku.

"Možda i najvažnija utakmica u sezoni zbog svega što se dogodilo i zbog dva remija. Otišli su ljudi zahvaljujući mnogima od vas (novinara), čast izuzecima."

"Hteli ste krv, hteli ste glave, to ste dobili. Nadam se da ćemo pobediti zbog vas koji ste škrabali i neki od vas će biti strašno tužni. Škrabanje je kada pišete, a neko ne može da vam odgovori"
, rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Deo Upravnog odbora Crvene zvezde, kao i generalni direktor Zvezdan Terzić podneli su ostavke tokom nedelje. Ostavku je ponudio i trener Božović koji ipak ostaje i predvodiće ekipu protiv Voždovca u nedelju u utakmici Super lige.

"Ponudio sam ostavku. Posle svega, nemam prava da odem, ali sam spreman da odem. Sada ne bi bilo ni lepo, ni kulturno. Možda će biti trenutak kada će se mnogi od vas radovati. Klub funkcioniše odlično, Stole je u ekonomatu, Sale na kapiji, blagajne rade, sve je u funkciji. Samo fali uprava, samo to. Sada čekamo da dođu novi ljudi", rekao je Božović ironično.

On je dodao da mu mnogo znači podrška navijača i da među novinarima ima osoba koji bi "želeli da mu vide leđa", ali da se to neće dogoditi.

"Osećam podršku navijača, a što se novinara tiče - psi laju, karavani prolaze. Nemam šta da tumačim što navijači viču 'Uprava napolje'. Sto puta ponovljena laž kroz medije postaje istina. Izvinjavam se onima koji navijaju za Zvezdu i objektivno pišu. Od 1991. godine hoće da ugase ovaj stadion, ali neće moći. Bio je i naslov 'Ko će da ugasi svetlo'. Stole ekonom će, kada završimo trening", kazao je Božović.

Trener crveno-belih rekao je da očekuje pozitivnu reakciju ekipe na utakmici sa Voždovcem.

"Bićemo bolji nego u prethodnom meču, jer je teško ponoviti lošu igru. Odgovornost je moja za lošu igru. Mi ćemo Prvi put ću imati sve zdrave igrače na raspolaganju. Potrebno je vreme da igramo na pravi način", naveo je Božović.

Utakmica četvrtog kola Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde biće odigrana u nedelju od 17.00 na stadionu Obilića na Vračaru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.