Božović: Teško posle derbija, izlaz je pobeda u Kruševcu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Teško posle derbija, izlaz je pobeda u Kruševcu

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da njegov tim mora da se izdigne iznad teskog momenta i poraza u 154. večitom derbiju i pobedi u Kruševcu Napredak u 2. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

- Očekuje nas važna i teška utakmica, Napredak ima vrlo dobru ekipu, iskusnu, a u Kruševcu je uvek vatrena atmosfera kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gostuje Zvezda. Neće biti lako, ali s obzirom da se borimo za titulu, nemamo izlaz nego da ostvarimo pobedu - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Crnogorski trener naglašava da, u odnosu na meč protiv Partizana, svaka linija tima mora da odigra mnogo kvalitetnije.

- Normalno da je posle svakog poraza teško, ali u fudbalu nema minulog rada, uvek je najvažnija utakmica koja dolazi, moramo toga da budemo svesni toga, verujem da i jesmo. Neophodno je da pokažemo karakter. Osvežavali smo tim danas i juče, imam dileme oko dva ili tri mesta za startnu postavu, ali ne mogu da otkrijem koje.

Za gostovanje u Kruševcu Božović neće moći da računa na povređene Nemanju Milića i Milana Pavkova, dok je neizvestan Dušan Anđelković.

- Od dolaska trenera Rašovića u Napretku su promenili sistem igre i igraju izvanredno. Iskaču Markovski, Tubić, Projić, Alivodić, uz mlade igrače koji se dokazuju... U Kruševcu nikad nije lako, ali šta je bilo bilo je, moramo da se pokažemo - zaključio je Božović.

Utakmica između Napretka i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Teško posle derbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da njegov tim mora da se izdigne iznad teskog momenta i poraza u 154. večitom derbiju i pobedi u Kruševcu Napredak u 2. kolu plej-ofa Superlige Srbije..."Očekuje nas važna i teška utakmica, Napredak ima vrlo dobru ekipu, iskusnu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.