Božović: Nema nam druge, moramo da pobedimo u Kruševcu

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: ''Nema nam druge, moramo da pobedimo u Kruševcu''

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je njegovim fudbalerima teško posle poraza u prethodnoj utakmici i da moraju da pokažu karakter u predstojećem susretu sa Napretkom.

"Čeka nas važna i teška utakmica. Neće nam biti lako, ali s obzirom na to da se borimo za titulu, nemamo drugog izlaza, jedino nam pobeda odgovara", rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu gostovati Napretku u Kruševcu, u 32. kolu Super >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige Srbije, drugoj utakmici u plej-ofu.

Crveno-beli su u prošloj utakmici izgubili od Partizana sa 3:1 u "večitom" derbiju.

"Posle svakog poraza je teško, ali u fudbalu nema minulog rada. Uvek je najvažnija utakmica koja dolazi. Moramo da budemo svesni toga, a jesmo. Moramo da pokažemo pravi karakter", kazao je Božović.

Zvezda neće moći da računa na povredjene Nemanju Milića i od ranije Milana Pavkova, dok su ostali zdravi.

Dušan Anđelković se oporavio i putovaće u Kruševac, ali je Božović rekao da ne zna da li će igrati. Takodje, rekao je da ima dilemu kada je reč o dve-tri pozicije u prvoj postavi.

Božović je kazao da u Kruševcu "nikad nije bilo lako" jer je "atmosfera užarenija nego na drugim terenima".



"Sada je važno da se pokažemo. Napredak ima veoma dobru ekipu, mnogo iskusnih igrača i mladih koji se tek dokazuju. Tamo je uvek prava, vatrena atmosfera, kada gostuje Zvezda. Napredak je nezgodan protivnik"
, kazao je trener Zvezde.

On je naveo da ne zna kako će igrati Napredak, ali da je njegov tim u većini utakmica u situaciji da napada, tako da nema razloga da išta menja u igri.



"Pretnja uvek postoji, sa svakom ekipom kojom smo igrali ima brzih igrača. Nadam se da ćemo to neutralisati"
, rekao je Božović i dodao da svaka linija tima "mora bolje" nego što je bilo protiv Partizana.

Utakmica u Kruševcu igraće se sutra od 19.00.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Teško posle derbija, izlaz je pobeda u Kruševcu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da njegov tim mora da se izdigne iznad teskog momenta i poraza u 154. večitom derbiju i pobedi u Kruševcu Napredak u 2. kolu plej-ofa Superlige Srbije...- Očekuje nas važna i teška utakmica, Napredak ima vrlo dobru ekipu, iskusnu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.