Božović: ''Nema nam druge, moramo da pobedimo u Kruševcu''

Autor: Beta Beta
petak 21.04.2017.
13:40
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je njegovim fudbalerima teško posle poraza u prethodnoj utakmici i da moraju da pokažu karakter u predstojećem susretu sa Napretkom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Čeka nas važna i teška utakmica. Neće nam biti lako, ali s obzirom na to da se borimo za titulu, nemamo drugog izlaza, jedino nam pobeda odgovara", rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu gostovati Napretku u Kruševcu, u 32. kolu Super lige Srbije, drugoj utakmici u plej-ofu.

Crveno-beli su u prošloj utakmici izgubili od Partizana sa 3:1 u "večitom" derbiju.

"Posle svakog poraza je teško, ali u fudbalu nema minulog rada. Uvek je najvažnija utakmica koja dolazi. Moramo da budemo svesni toga, a jesmo. Moramo da pokažemo pravi karakter", kazao je Božović.

Zvezda neće moći da računa na povredjene Nemanju Milića i od ranije Milana Pavkova, dok su ostali zdravi.

Dušan Anđelković se oporavio i putovaće u Kruševac, ali je Božović rekao da ne zna da li će igrati. Takodje, rekao je da ima dilemu kada je reč o dve-tri pozicije u prvoj postavi.

Božović je kazao da u Kruševcu "nikad nije bilo lako" jer je "atmosfera užarenija nego na drugim terenima".

"Sada je važno da se pokažemo. Napredak ima veoma dobru ekipu, mnogo iskusnih igrača i mladih koji se tek dokazuju. Tamo je uvek prava, vatrena atmosfera, kada gostuje Zvezda. Napredak je nezgodan protivnik"
, kazao je trener Zvezde.

On je naveo da ne zna kako će igrati Napredak, ali da je njegov tim u većini utakmica u situaciji da napada, tako da nema razloga da išta menja u igri.

"Pretnja uvek postoji, sa svakom ekipom kojom smo igrali ima brzih igrača. Nadam se da ćemo to neutralisati"
, rekao je Božović i dodao da svaka linija tima "mora bolje" nego što je bilo protiv Partizana.

Utakmica u Kruševcu igraće se sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1969
Saturday, 22.04.2017
05:56

Pobedice te, sve ostale sem Partizana, mozete, budite prvaci galaksije, dzaba, nas necete hos dugo da dobijete

avatar
LoleRava
Friday, 21.04.2017
17:09

Tvoj ekipa,nema ni lice ni nalicje,ne naziru se konture tima,ne postoji jedna uigrana akcija,o prekidima da ne pricam,skandalozno,pa srpskoligasi imaju neku ideju kako bi to trebalo da izgleda,ne treba ti kondicioni trener posto si ti profesionalac,a mi nespremni,svi nas nadtrcavaju,a o zelji igraca i svega sto ide uz to ne bih dalje duzio,mi nemamo nista,ti si sramota za trenera i sve ove tvoje igrace sto si doveo da se pokupis sa njima i da odes,a i Terzic isto,pa Vladan Lukic i ovi ostali balavanderi su mala deca za ove sad.Ima jos milion stvari,mrzi me da pisem.I mi sutra kiksamo 99 posto,ovi igraci nemaju m..a.

avatar
gorango
Friday, 21.04.2017
22:55

Lajkovao sam te ali se ne bih slozio da igraci nemaju m..a. OK, ima tu svega ali ima i , po meni, stvarno dobrih igraca za nase uslove. Medjutim Bozovic je nula od trenera. Teski ziheras On moze da vodi male klubove i tu je i ostvario uspeh u Rusiji. 2 zadnja vezna, jedan napadac i bunarenje. Brza krila i igra koja bi mogla da prodje na kontre. A da ne zna da postavi taktiku i da je procitan to se videlo na svakoj utakmici gde je ekipa po kvalitetu bila bar blizu a kamoli ravnopravna i vise..od ludogoreca do partizana..on je taj koji nema m..a! Mora da igra stranac na osnovu imena i iskustva, kvalitet nebitan, a da pusti neko nase dete ili igraca koji bi se vise zalagao ili je veci potencijal-nema sanse! Bozovicu spasi zvezdu i odlazi!!!

avatar
LoleRava
Saturday, 22.04.2017
01:11

Ode mi nedovrsen komentar slucajno :) ,gde sam stao nemam pojma,nije ni bitno,uglavnom ima tu materijala,ali trener ne zna to da napravi da valja,ali da ovoliko ne zna ja sam zapanjen.I potpuno se slazem sa tobom za igraca koji bi se vise zalagao ili neko nase dete ali ne,uvek ista prica.Ocajno da nema dalje.Pozdrav za tebe do boljih dana :) .

avatar
LoleRava
Saturday, 22.04.2017
01:03

Pa dobro,slazem se sa tobom,on je taj koji treba sve to da im prenese,ima materijala,ali sto kazes to si apsolutno u pravu za igra

avatar
Navijač Partizana
Friday, 21.04.2017
23:44

Ne brini necete kiksat...

avatar
Friday, 21.04.2017
15:12

Igrače bez želje za pobedom, igrače bez strasti i temperamenta ne treba ni voditi u Kruševac.

avatar
ProudKnight
Friday, 21.04.2017
14:52

Hahah, kakav je ovo tip. Nije realno. Ja sam navijač Zvezde, ali moram reći, da ne znam da li mu je gora taktika ili skauting. O njemu kao treneru sve sam vidio u onim kvalifikacijama za LŠ. Imao je sreću, što Partizan nije bio konkurentan, ali čini se da i oni polako slažu kockice i da će sada da se zakuva. Pogledao sam par mečeva ove sezone i zgrožen sam kakvi igrači igraju u timu. Ee, našli nekog Pingponga, da je bar kinez pa da rastura stoni tenis, ovako slaba vajda. Ne bih dalje da komentarišem, jer sem par igrača, ostali ne zaslužuju da priđu stadionu, a kamoli da igraju u prvoj postavi. Zato je bio motiv na derbiju tih crnaca, ravan nuli. Samo forsirati naše klince iz omladinskog pogona i kraj priče, makar po cijenu da izgube titulu.

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 21.04.2017
14:20

Sa Pingpongom, Lukovićem, Ristićem, Petkovićem, Ruizom u timu cela Evropa strepi.

avatar
brekbaCh1
Friday, 21.04.2017
13:53

Ce da bude sredjeno.. ;)