Božović: Sad je važno da se pokažemo

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Sad je važno da se pokažemo

Crvena zvezda nastavlja svoj put ka odbrani titule u Kruševcu, na gostovanju Napretku u utakmici 32. kola Superlige Srbije koja će biti odigrana u subotu od 19 časova.

Miodrag Božović je na konferenciji za medije pred put u Kruševac naglasio značaj meča koji njegov tim očekuje protiv Napretka.

"Očekuje nas važna i teška utakmica jer Napredak ima, po mom mišljenju, vrlo dobru ekipu. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Imaju dosta iskusnih igrača, ali i mladih koji se tek dokazuju. U Kruševcu je uvek prava fudbalska, vatrena atmosfera kada gostuje Crvena zvezda tako da nam neće biti lako, ali obzirom na to da se borimo za titulu odgovara nam jedino pobeda. Sada je važno da se pokažemo", rekao je Božović.

Šef strke crveno - belih kaže da još nije odlučio kojih će 11 igrača da istrči na teren.

"Milić je povređen, kao i Pavkov već duže vreme. Anđelković se oporavio, putovaće sa ekipom, ali još uvek nismo odlučili da li će igrati. Imam dilemu oko dve ili tri pozicije, još uvek ne mogu da govorim o tome ko će početi utakmicu", kaže Božović koji kao glavni zadatak stručnog štaba pred ovaj meč ističe vraćanje samopouzdanja ekipi nakon poraza u derbiju.

"Posle svakog poraza je teško, ali u fudbalu nema minulog rada. Uvek je najvažnija utakmica koja dolazi. Nama je sada samo Kruševac u glavi, svesni smo koliko je važan meč pred nama i da moramo da pokažemo karakter. Mislim da svaka linija tima mora da odigra bolje nego u derbiju", kaže Božović.

Trener Crvene zvezde imao je samo reči hvale za ekipu Napretka.

"Od kada je na mesto trenera došao Vuk Rašović Napredak je mnogo promenio igru. Igraju izvanredno. Imaju nekoliko iskusnih igrača, mislim na Markoskog, Tubića, Projića, Šljivića. Tu su i igrači koji se dokazuju, Vukanović i pre svega Gobeljić koji igra odlično u poslednje vreme. Imaju momka iz Afrike koji igra po desnoj strani, jako je brz. Alivodić je odličan igrač. U svakom slučaju, mislim da je to jedna sasvim dobra ekipa", zaključio je Božović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.