Boško Đurovski besneo i vikao: Pokradeni smo, ne može se protiv 12 igrača! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Đurovski besneo i vikao: Pokradeni smo, ne može se protiv 12 igrača! (VIDEO)

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski besneo je na vanrednoj konferenciji na stadionu u Ljutice Bogdana, posle poraza od Partizana sa 1:0 u finalu Kupa Srbije.

- Još davne 1976. su me učili Đorić, Ostojić, Milićević, Bora Kostić, Šekularac, Branko Stanković, da igram i pobeđujem. Zvezda mora da igra i da pobeđuje, ali nismo naučeni da igramo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 12 igrača. Izvinjavam se što govorim u ovakvom tonu, ali kada se za par nedelja spremiš i uđeš maksimalno, i kad vas sudija... Meni je žao što to moram da kažem, kada vas sudija pokrade, uništi samopouzdanje i da ga rivalu... Ne svira vam jedan penal, ne svira se par faulova pre toga. Ne znam dokle ćemo da doguramo ovako, moje je da radim i ćutim, ali ima momenata kada treba reći sve - vikao je nervozni Đurovski, zatim i nastavio.

- Ne može ekipa da igra celog meča kao prvih pola sata, pokazali smo da možemo i da smo bolji tim. Dokazali smo, kad vidite koliko je faulova napravljeno, videćete ko je bio bolji. Partizan je igrao svoju igru, pružili smo izvanrednu partiju i treba tako da nastavi, sa mnom ili bez mene. Zvezda mora da bude ona prava - rekao je Đurovski, za kog je generalni direktor Zvezdan Terzić rekao da bi mu trebalo ukazati poverenje u budućnosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Đurovski: Bili smo bolji tim, ali se ne može protiv 12 igrača

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2017, 01:01

Imali smo šanse, bili smo bolji tim tokom celog meča i pokazali smo da smo tu. Nažalost nismo uzeli trofej - kaže Boško I pored toga što je Crvena zvezda izgubila u Humskoj i ostala bez trofeja ove sezone strateg crveno-belih nije bio razočaran. Pohvalio je igrače na borbenosti,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.