≫ 

Boško Đurovski besneo i vikao: Pokradeni smo, ne može se protiv 12 igrača! (VIDEO)

Nije mogao da se obuzda Đurovski posle meča

  • 61

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski besneo je na vanrednoj konferenciji na stadionu u Ljutice Bogdana, posle poraza od Partizana sa 1:0 u finalu Kupa Srbije.

- Još davne 1976. su me učili Đorić, Ostojić, Milićević, Bora Kostić, Šekularac, Branko Stanković, da igram i pobeđujem. Zvezda mora da igra i da pobeđuje, ali nismo naučeni da igramo protiv 12 igrača. Izvinjavam se što govorim u ovakvom tonu, ali kada se za par nedelja spremiš i uđeš maksimalno, i kad vas sudija... Meni je žao što to moram da kažem, kada vas sudija pokrade, uništi samopouzdanje i da ga rivalu... Ne svira vam jedan penal, ne svira se par faulova pre toga. Ne znam dokle ćemo da doguramo ovako, moje je da radim i ćutim, ali ima momenata kada treba reći sve - vikao je nervozni Đurovski, zatim i nastavio.

- Ne može ekipa da igra celog meča kao prvih pola sata, pokazali smo da možemo i da smo bolji tim. Dokazali smo, kad vidite koliko je faulova napravljeno, videćete ko je bio bolji. Partizan je igrao svoju igru, pružili smo izvanrednu partiju i treba tako da nastavi, sa mnom ili bez mene. Zvezda mora da bude ona prava - rekao je Đurovski, za kog je generalni direktor Zvezdan Terzić rekao da bi mu trebalo ukazati poverenje u budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    27. maj 2017 | 22:00

    bosko nisi fer.ovo je najbolje izdanje zvezde i ako je to zbog tebe onda bravo na trudu.objektivno slabija ste ekipa od partizana i nije vam sudija kriv za poraz.sudio je covek koji je medju 5 najboljih sudija u evropi.trazite izgovor za promasenu sezonu.nedovoljno kvalitetni igraci ne donose titule.bez penala na puno utakmica niste mogli gol da postignete.steta jos jednom sto na ovaj nacin trazite izgovor za propalu sezonu.

  • Dosta

    27. maj 2017 | 22:07

    Mnogo mi žao kada jedna fudbalska legenda padne na niske grane. Pamtili smo te kao neprelaznog igrača a sada kao smenjenog selektora Makedonije.

  • Šćepan

    27. maj 2017 | 21:58

    Samo vi cigani siroma nevini i čisti ka rosa u podne...ćuti i priznaj da smo bolji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA