Finale Kupa: Partizan danas igra za duplu krunu, Zvezda za 25. trofej nacionalnog kupa

Izvor: BKTV News, 27.Maj.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Kupa: Partizan danas igra za duplu krunu, Zvezda za 25. trofej nacionalnog kupa

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije na stadionu u Humskoj danas spuštaju zavesu na turbuletnu sezonu.

Večiti rivali za trofej nacionalnog kupa u finalu bore se prvi put posle 16 godina, kada je sadašnji kapiten Partizana Saša Ilić golom na Marakani odlučio pobednika.

Dva tima u različitom raspoloženju čekaju meč, Partizan u slavljeničkom zbog titule, koju je "preoteo" Crvenoj zvezdi tri kola pre kraja i sada juri duplu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << krunu, dok bi ekipi Boška Ðurovskog pehar najmasovnijeg takmičenja donekle spasao sezonu.

Biće to četvrti sudar Partizana i Crvene zvezde ove sezone, drugi u Humskoj, a crno-beli su mnogo uspešniji sa dve pobede i remijem.

Trener Partizana Marko Nikolić pozvao je svoje igrače da poslednji put ove sezone prikažu kvalitetnu partiju i produže seriju na 37 mečeva bez poraza.

"Ostaje žal što sam propustio finale Kupa u mom prošlom mandatu u Partizanu. Imam bezbroj motiva, a siguran sam da će i moji igrači biti na nivou kakav iziskuje finale. Zadovoljni smo zbog titule, možda neko kaže i rasterećeni, ali moramo da imamo poštenje prema našim navijačima i priredimo im radost".

Njegov kolega sa klupe Zvezde Boško Ðurovski očekuje reakciju tima i da slavi u Humskoj.

"Očekujem dobar meč i spektakl, svi akteri moraju da budu na nivou kakav dolikuje. Igrao sam finala kao trener i igrač, znam kakav je osećaj, očekujem da naša ekipa posle izgubljene titule pronađe snagu i pobedi", poručio je Ðurovski.

Fudbaleri Partizana napadaju 14 trofej nacionalnog kupa, a Crvena zvezda 25. Finale Kupa Srbije igra se od 18 sati na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vikend ludilo: Venger ili Konte, "večiti", Toti...

Izvor: B92, 27.Maj.2017

Poslednji ludi fudbalski vikend na pogramu je ove nedelje. U subotu od 18.00 časova, svakako najvažniji za nas, jeste finale Kupa Srbije i "večiti derbi" kada fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj spuštaju zavesu na turbuletnu sezonu.

Nastavak na B92...

OČEKUJE SE PUN STADION: Navijači formiraju redove isped blagajne, nestrpljivo se isčekuje finale Kupa (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017

Fudbaleri Partitana i Crvene zvezde staviće večeras tačku na fudbalsku sezonu u Srbiji, a za njihov susret vlada veliko interesovanje.. . Nešto više od sat vremena deli nas od finalne utakmice nacionalnog Kupa na stadionu Partizana, u kome će se sastati crno i crveno-beli.. Fudbaleri Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

Proključao je Jug posle gola Milenkovića: Sale Ilić je prvi dotrčao i imao je nešto da poruči! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017

Fudbaleri Partizana poveli su protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije, a slavlju kod juga se pridružio i Saša Ilić...Veteran Partizana je bio junak Kupa iz 2001. kada je dao gol za 1:0 i trofej, a sada je delio savete igračima kada se slavlje stišalo...(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

KUP SRBIJE: Partizan zasladio sezonu, pehar pobednika Kupa ostaje u Humskoj!

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017

Fudbaleri Partizana osvojili su Kup Srbije nakon što su u finalu savladali Crvenu zvezdu sa 1:0 golom Nikole Milenkovića u 42. minutu. Crno-beli su tako po treći uzastopni put savladali večitog rivala, a po šesti put stigli do duple krune.. Početak meča obeležila je nešto angažovanija igra...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.