Bomba - Mega se pojačala u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba - Mega se pojačala u Zvezdi!

Veliko pojačanje za tim Dejana Milojevića.

Košarkaš Crvene zvezde koji je prošlu sezonu završio u ekipi FMP-a, pojačao je Mega Leks u kom će provesti naredne dve sezone kao pozajmljen igrač sa Malog Kalemegdana.

Marko Tejić je od danas novi član ekipe Dejana Milojevića i definitivno će biti veliko pojačanje za Mega Leks.

Tejić je rođen 1995. godine, ponikao je na Malom Kalemedanu i važi za jednog od najvećih talenata na ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prostorima, a u Crvenu zvezdu je stigao 2013. godine.

Igra na poziciji krilnog centra, a Mega Leks je sigurno prava sredina za njegov dalji razvoj i svetlu karijeru koja je definitivno pred njim.

Podsetimo, on će se naredne sezone takmičiti u FIBA Ligi šampiona (OVDE pogledajte Megine rivale) i naravno, ABA ligi.

Marko Tejić je rođen 4. avgusta 1995. godine u Užicu, visok je 210 centimetara i igran a poziciji krilnog centra. Sa Crvenom zvezdom ima osvojene dve ABA titule, jednu titulu šampiona Srbije i dva Kupa Radivoja Koraća.

Sa mladom reprezentacijom Srbije je osvojio zlato prošle godine u Linjanu u Italiji, zajedno sa Radetom Zagorcem i Ognjenom Jaramazom a 2014. je osvojio bronzu u Grčkoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Tejić dve godine u Mega Leksu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2016

Potpisan ugovor o pozajmici..Privremeno se razilaze Marko Tejić je Crvena zvezda. Doskorašnji krilni centar crveno-belih potpisao je za Mega Leks, u čijem će dresu igrati naredne dve sezone kao pozajmljen igrač srpskog i regionalnog šampiona...Tejić će 4. avgusta napuniti 21 godinu, a u profesionalnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Marko Tejić otišao iz Crvene zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jul.2016

Košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić, koji je u finišu sezone igrao u dresu FMP-a, naredne sezone nastupaće za ekipu Mega Leksa kao pozajmljen igrač...Ovu vest objavila je Crvena zvezda na svom zvaničnom sajtu...- Želja košarkaškog kluba Crvena zvezda je da, ovom pozajmicom omogući svom igraču...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.