Marko Tejić dve godine u Mega Leksu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Tejić dve godine u Mega Leksu

Potpisan ugovor o pozajmici

Privremeno se razilaze Marko Tejić je Crvena zvezda. Doskorašnji krilni centar crveno-belih potpisao je za Mega Leks, u čijem će dresu igrati naredne dve sezone kao pozajmljen igrač srpskog i regionalnog šampiona.

Tejić će 4. avgusta napuniti 21 godinu, a u profesionalnoj karijeri je tri godine proveo na Malom Kalemegdanu, da bi poslednji mesec minule >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone igrao na pozajmici za FMP iz Železnika.

Hvala Crvenoj zvezdi i FMP-u na poverenju, ali i prilici koju mi ovom pozajmicom daju da nastavim sa svojim napretkom i da kroz utakmice i minute na parketu u potpunosti razvijem svoj potencijal i pokažem sve što mogu“, napomenuo je Tejić, zahvalivšu ujedno svim trenerima sa kojima je radio, prevashodno Dejanu Radonjiću i Slobodanu Klipi.

Tejić je prošle sezone prosečno provodio na parketu 11 minuta u ABA ligi i beležio četiri poena i dva skoka, ali se očekuje da u timu trenera Dejana Milojevića dobije više prostora za igru.

Hvala i ekipi Mega Leksa koja veruje u mene i pruža mi mogućnost da kroz jake mečeve i iskušenja u ABA ligi, FIBA Ligi šampiona i domaćem prvenstvu i kupu, prikažem sve što mogu. Na prvom mestu, očekuju me jaki treninzi i dobar rad sa trenerom Milojevićem, ekipa je izuzetno kvalitetna, i očekujem da ću se nametnuti u Sremskoj Mitrovici, time ostvariti svoju veliku želju – povratak u Crvenu zvezdu“, dodao je Marko Tejić.

Inače, Mega Leks će naredne sezone igrati u Grupi D FIBA Lige šampiona, a ko su rivali našem predstavniku možete pogledati OVDE.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Tejić dve godine u Mega Leksu

Izvor: TV Arena Sport, 22.Jul.2016, 10:26

Krilni centar Marko Tejić provešće naredne dve godine u Mega Leksu...On je prethodne tri godine proveo u Crvenoj zvezdi dok je u Super ligi Srbije u protekloj sezoni nastupao za FMP...Sa Crvenom zvezdom ima osvojene dve ABA titule, jednu titulu šampiona Srbije i dva Kupa Radivoja Koraća. Sa mladom...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.