Boaći - Šta je realno da se desi ove zime? Mrkela otkrio Zvezdin plan!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći - Šta je realno da se desi ove zime? Mrkela otkrio Zvezdin plan!

Sportski direktor crveno-belih o najnovijim aktuelnostima u prelaznom roku.

Pisali smo tokom prepodneva na tu temu, zimska pijaca u Crvenoj zvezdi i dalje je znatno mirnija nego što se očekivalo posle izvanrednih rezultata ekipe Vladana Milojevića tokom jeseni.

Da li je to samo malo duže zatišje pred buru u finišu prelaznog roka, ili će Zvezda zaista zadržati gotovo sve igrače iz prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dela sezone, teško je u ovom trenutku reći, a neke od odgovora dao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela u izjavi za ''Alo''.

Najveća zarada očekivala se, i dalje se očekuje od eventualnog transfera Ričmonda Boaćija za koga su navodno stizale ponude od 7-8 milina evra.



''Realno je da Boaći ode ove zime. Mogli smo i ranije da ga prodamo da smo hteli, po nižoj ceni, ali ne odstupamo od zacrtane sume. Nismo napravili grešku što ga na početku prelaznog roka nismo prodali. On ima ugovor do 2020. godine i što se mene tiče može do tada da ostane'',
istakao je Mrkela.

Ništa novo ni kada su u pitanju Kanga, Donald i Le Talek. Ipak, Mrkela je naglasio jedan bitan detalj u celoj priči.

''Voleli bismo da ostanu zato što su kvalitetni fudbaleri, ipak, ne nagovaramo ih ninašta, niti želimo da ih mučimo. Ovo je čist profesionalizam'', poručio je Mrkela.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.