Adžić: Zvezda je iznad svih nas

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adžić: Zvezda je iznad svih nas

Dobijao sam minutažu koju je trener Milojević smatrao da je potrebno. Normalno je da svaki fudbaler voli da igra stalno i svih 90 minuta, ali kad sve sabere ne smem da budem nezadovoljan, kaže Luka MENADžER i kum Radojica Božović podigao je prašinu pre nekoliko dana oko Luke Adžića, govoreći da jedan od najtalentovanijih igrača nema dobar status u klubu i kod trenera Vladana Milojevića i da ako ne bude u prvom planu - odlazi sa "Marakane". Trener Vladan Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nije želeo da komentariše ove izjave, kao ni čelnici Zvezde. S druge strane, sin Ivana Adžića, nekada istaknutog igrača crveno-belih, sve priče stavlja sa strane i marljivo se priprema za proleće. - Karijeru mi vode otac i kum. Imam veliko poverenje u njih. Izneli su svoje viđenje situacije, ali pre i posle svega Crvena zvezda je iznad svih nas. Interes tima je na prvom mestu. Ovo je moj klub, moja kuća i ja sam srećan kad god obučem ovaj dres. Želeo bih da ostavim dublji trag u Zvezdi, zato radim maksimalno da se nametnem treneru Milojeviću. Imam još godinu dana ugovora, ne žurim, mislima sam 100 odsto u ovde i videćemo šta će se dogoditi - iskren je Luka. Pročitajte još: KANGINO ČETVRTO "NE" SPARTI: Gabonac ide sa Zvezdom na pripreme u TurskuKad se priča o minutaži 19-godišnjeg ofanzivca stvari stoje ovako: U Superligi i kupu Srbije nastupao je na 16 mečeva (od 24), postigao četiri gola, zabeležio tri asistencije za 732 minuta na terenu. - Dobijao sam minutažu koju je trener Milojević smatrao da je potrebno. Normalno je da svaki fudbaler voli da igra stalno i svih 90 minuta, ali kad sve sabere ne smem da budem nezadovoljan. U Evropi je odigrao samo devet minuta u kvalfikacijama protiv Florijane. - Ostaje žal što nisam osetio na terenu tako velike mečeve u Ligi Evrope, ali mi je to i motiv da još bolje i više radim kako bih se izborio za mesto u timu. Pročitajte još: Milojević poveo 32 fudbalera u Tursku: U avionu i KangaJesu dueli sa CSKA u 1/16 finala Lige Evrope u fokusu svih, ali mlado krilo zna prioritete. - Titula i Kup su ipak glavni ciljevi. To bi bio šlag na tortu za ovu fantastičnu jesen. Posle deset godina smo zaigrali grupnu fazu Lige Evrope, red je da posle 11 godina sezonu završimo sa duplom krunom - nada se Adžić. PROTIV CSKA 50:50 DVOMEČ sa CSKA u 1/16 finala Lige Evrope je nezaobilazna tema: - Iskusna su ekipa, uigrana, ali nisu nepremostiva prepreka. Šanse su 50:50, ali da prvo prođu pripreme u Antaliji kako treba pa ćemo onda imati jasniju sliku - suzdržan je Adžić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Luka Adžić otkrio ko mu vodi karijeru, da li je zaista nezadovoljan u Zvezdi?

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018

U njih ima maksimalno poverenje...Veliku pažnju u javnosti izazvala je nedavna izjava menadžera Radojice Božovića koji očekuje da Luka Adžić dobije veću minutažu u Crvenoj zvezdi, ili će se razmišljati o skorom rastanku...Trener Vladan Milojević nije želeo da komentariše ovu temu, a sam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.