Blicsport saznaje: Zvezda smatra da je suđenje bilo instruisano, slede novi potezi

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blicsport saznaje: Zvezda smatra da je suđenje bilo instruisano, slede novi potezi

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda izuzetno je nezadovoljna kako je arbitar Dejan Santrač delio pravdu na prvenstvoj utakmici 5. kola Jelen Superlige sa Napretkom, koja je u Kruševcu završena rezultatom 0:0.

Santrač je najpre u prvom poluvremenu dosudio penal za domaćina, nakon čega je Zvezdin golman Rajković odbranio jedanaesterac Trujiću, a potom je u nekoliko navrata gostujući tim burno protestovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smatrajući da je u više situacija sudija trebalo da i domaćinu izrekne najstrožu kaznu.

Glavni arbitar je na kraju i isključio trenera šampiona Srbije, Nenada Lalatovića pa je, kako Blicsport.rs nezvanično saznaje, u taboru crveno-belih iz Beograda zavladalo izuzetno nezadovoljstvo celokupnim suđenjem Dejana Santrača.

U Zvezdi, naime, smatraju da je suđenje bilo instruisano i da je Santrač poslat da Zvezda ne pobedi, te klub sa Marakane planira da povuče dodatne korake, te da ne namerava da dopusti da se na ovome sve završi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.