Bienvenue - Park Prinčeva je druga dimenzija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bienvenue - "Park Prinčeva" je druga dimenzija! (foto)

Samim dolaskom na stadion "Park Prinčeva" bilo je jasno da se radi o drugoj dimenziji kada je evropski fudbal u pitanju.

Aktuelni šampion Srbije gostovao je u prethodnih godinu dana mnogim evropskim klubovima, ali predstavnici medija koji prate Crvenu zvezdu do sada nisu imali prilike da vide ništa slično.

Svakako da je londonski "Emirejts" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priča za sebe, ali sama činjenica da je Zvezda stigla u Pariz na takmičarski meč grupne faze Lige šampiona potpuno menja perspektivu čitavog doživljaja.

Sam stadion izgleda izuzetno, potpuno je brendiran klupskim logom i portretima igrača, a na osnovu dočeka koji je priređen predstavnicima medija jasno je da Zvezdine fudbalere čeka vrhunski ugođaj u Parizu.

Konferencijska sala izgleda izuzetno, predusretljivo osoblje na stadionu stoji na raspolaganju novinarima, tako da ne čudi što se Liga šampiona i njeni učesnici nazivaju elitom.

-

-

-

-

Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta će reći kada dođe na "Marakanu"? Engleski novinar frapiran izgledom "San Paola" (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018

Novinar "Dejli Mirora" očito nije imao prilike da poseti fudbalske stadione u Srbiji. Videćemo šta će reći za "Marakanu" kada Liverpul bude gostovao Zvezdi...Britanski novinari koji prate Liverpul zaputili su se danas u Napulj, gde izabranike Jirgena Klopa u sredu očekuje utakmica drugog kola grupne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.