Biće to atmosfera za pamćenje: Već „otišlo“ 20.000 ulaznica za CSKA

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće to atmosfera za pamćenje: Već „otišlo“ 20.000 ulaznica za CSKA

Akcija traje do petka

Akcijska ponuda rukovodstva je naišla na sjajan odziv navijača, pa u Crvenoj zvezdi zadovoljno trljaju ruke i završnim danima 2017, sigurni da će prvi takmičarski meč u narednoj godini igrati pred krcatim tribinama.

Reč je o prvom susretu šesnaestine finala Lige Evrope, protiv moskovskog CSKA, zakazanom za 13. februar. Na tom duelu ekipa trenera Vladana Milojevića imaće snažan vetar u leđa, s obzirom da je u prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pet dana pretprodaje „otišlo“ 20.000 ulaznica.

Crvena zvezda apeluje na navijače koji žele da prisustvuju utakmici da požure kako bi do 29. decembra kupili ulaznicu po povoljnijoj ceni“, kaže se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana 1a.

Taj 29. decembar je zapravo poslednji datum do kojeg vlasnici sezonski ulaznica mogu da iskoriste pogodnosti i uz sezonsku kartu na uvidu obezbede sebi mesto na tribinama za duel sa ruskim velikanom po pristupačnijim cenama u odnosu na one iz redovne ponude. Sve do petka na stadionu „Rajko Mitić, od 11 do 19 časova, „sezonci“ mogu da kupe ulaznice po sledećim cenama: 750 dinara za severnu, 1.500 dinara istočnu i 2.000 dinara za zapadnu tribinu.

Posle toga se prodaja ulaznica nastavlja po redovnim cenama: 1.500 dinara za severnu i južnu, 2.000 dinara za bočni deo istoka, 3.000 dinara za centralni deo istoka i bočni deo zapada, a 4.000 dinara za centralni deo zapada.

S obzirom da je u gruopnoj fazi Lige Evrope Crvena zvezda bila najgledaniji tim, nema sumnje da će atmosfera na Marakani i protiv CSKA biti za pamćenje.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.