Prodato 20.000 karata za Zvezda - CSKA

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 20.000 karata za Zvezda - CSKA

Oko 20.000 ulaznica već je prodato za utakmicu između Crvene zvezde i moskovskog CSKA na stadionu Rajko Mitić u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope Oko 20.000 ulaznica već je prodato za utakmicu između Crvene zvezde i moskovskog CSKA na stadionu Rajko Mitić u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.Skoro polovina kapaciteta stadiona Crvene zvezde rasprodata je za samo pet dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pretprodaje koja traje do petka 29. decembra.Pročitajte još: Zvezda i Kanga pred potpisom!Iz Crvene zvezde su saopštili da očekuju podršku punih tribina protiv CSKA, posebno zbog velikog interesovanja koje vlada među navijačima.Prva utakmica dva tima igra se u Beogradu 13. februara, a revanš u Moskvi na programu je sedam dana kasnije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Pakao" čeka CSKA - prodato već pola "Marakane"

Izvor: RTS, 26.Dec.2017

. Oko 20.000 ulaznica već je prodato za utakmicu između Crvene zvezde i moskovskog CSKA na stadionu Rajko Mitić u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.