Biće analize - Ništa od penala za Vojvodinu, odmah zatim penal za Zvezdu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 20:14

Biće analize - Ništa od penala za Vojvodinu, odmah zatim penal za Zvezdu! (video)

Izgleda da je derbi već rešen...

Na ulasku u poslednjih petnaestak minuta meča, Crvena zvezda je povela protiv Vojvodine sa 2:0.

Najpre, sporna situacija dogodila se u kaznenom prostoru Crvene zvezde u 71. minutu, kada je Čović pao posle, kako deluje na jednom od snimaka, kontakta sa Erakovićem koji je već imao žuti karton, a trener Vojvodine Nenad Lalatović je skačući pored aut-linije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tražio jedanaesterac, međutim, sudija Novak Simović se nije oglasio.

Ali, tri minuta kasnije, penal za Zvezdu!

Đuričin je uklizao pored Veljka Nikolića, koji tek što je zamenio Kangu, bilo je manjeg kontakta, Zvezdin vezista je pao, a sudija Simović je ovoga puta pokazao na belu tačku.

Precizan izvođač šenala bio je El Fardu Ben - 2:0 za Zvezdu.

Prethodno je Zvezda povela golom Gajića u 26. minutu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Analiza koja se čekala, Zdravko Jokić rekao svoje o dešavanjima i u Humskoj, i u Novom Sadu!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020

Sporne situacije više nisu sporne?..Kako smo i navikli, bivši fudbalski sudija Zdravko Jokić je na TV Arena Sport ponovo komentarisao sporne detalje sa najnovijih prvenstvenih utakmica...Najpre jučerašnji duel Partizan - Proleter (1:0) i situacija kada je štoper Partizana Svetozar Marković zakačen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.